Підприємство із Нової Зеландії намагалось перерахувати на рахунки фіктивної української фірми майже 60 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Підприємство із Нової Зеландії намагалось перерахувати на рахунки фіктивної української фірми майже 60 млн грн

Кримінал
315
Податкова міліція викрила схему незаконних фінансових операцій ыз перерахування підприємством із Нової Зеландії коштів на територію України з подальшим ухиленням від оподаткування, повідомляє прес-служба Державної податкової адміністрації України.
"Схема була такою: підприємство-нерезидент походженням з Нової Зеландії намагалося перерахувати значну суму коштів на рахунки фіктивного підприємства в банківській установі Києва", - говориться в повідомленні прес-служби.
За результатами спецоперації співробітники управління спеціальних розслідувань Головного управління податкової міліції ДПАУ на поточному рахунку одного з фіктивних підприємств заарештували 59 млн 999 тис.800 грн. грн.
Прес-служба зазначає, що встановлені посадові особи трьох фіктивних суб'єктів господарювання, задіяних у схемі отримання грошових коштів від підприємства-нерезидента.
За зібраними матеріалами слідче управління податкової міліції ДПАУ порушило кримінальну справу за ч.2 ст. 205 Кримінального кодексу України.
Проводиться комплекс заходів, направлений на встановлення всіх осіб, причетних до організації вказаної операції, а також на забезпечення відшкодування збитків, заподіяних державі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас