В'єтнамські банки заманюють клієнтів німецьким пивом, простирадлами і тонометрами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В'єтнамські банки заманюють клієнтів німецьким пивом, простирадлами і тонометрами

181
У В'єтнамі традиція залучати клієнтів різними дарунками і безкоштовними пригощаннями в банків перетворилася на своєрідне змагання. Про це повідомляє агентство Reuters.
Так невеликий місцевий Western Bank почав акцію, в рамках якої пропонує банку німецького пива Bitburger кожному клієнтові, який відкриває до 25 листопада місячний депозит на суму як мінімум 7,5 мільйона донгів ($385).
Вкладників інших в'єтнамських банків також намагаються заманити різними способами, у тому числі можливістю виграти або отримати поїздку до Європи, автомобіль, захисний шолом, простирадло або тонометр.
"Ми запропонували такий бонус напередодні свята Тет, оскільки кожен банк знаходить свій спосіб заманити клієнта", - сказав співробітник банку, розташованого в місті Кантхо на березі річки Меконг.
Перед Тетом, в'єтнамським Новим роком, який святкують у лютому, збільшується попит на готівку, оскільки компанії виплачують річні премії, а споживачі активно купують подарунки.
Нагадаємо, не гребують подібними акціями і в інших містах світу. З 8 вересня в російському Благовещенську місцевий банк пообіцяв п'ять кілограмів цукру пенсіонерам, що зробили вклад на суму від 30 тисяч рублів на термін не менше трьох місяців.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас