Вірменія сподівається на збільшення українських інвестицій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вірменія сподівається на збільшення українських інвестицій

109
Вірменія сподівається на збільшення обсягу українських інвестицій. Про це сказав прем'єр-міністр Вірменії Тігран Саргсян в інтерв'ю виданню "Профіль".
"Ми би хотіли бачити ваших інвесторів у всіх галузях, що вважаються пріоритетними відповідно до програми уряду Вірменії", - сказав Саргсян.
Зокрема, Вірменія зацікавлена у розвитку відносин з Україною в секторі інформаційних технологій, а також металургії.
"Вірменія має у своєму розпорядженні досить серйозні сировинні ресурси для гірської металургії, і оскільки металургійна промисловість в Україні добре розвинена, ми зацікавлені в співпраці в цій галузі. Є дуже цікаві проекти будівництва у Вірменії великих металургійних заводів, і ми запрошуємо наших українських колег ознайомитися з ними", - сказав Саргсян.
Серед інших напрямів потенційної співпраці вірменський прем'єр назвав видобуток корисних копалин, машинобудування і туризм.
"Ми вважаємо, що необхідно додати новий імпульс вірмено-українській міжурядовій комісії, аби ми розглянули весь спектр економічних відносин і змогли виявити потенційно цікаві проекти", - сказав він.
Саргсян розраховує, що проекти в різних сферах зацікавлять українських інвесторів, і додав, що Вірменія зі свого боку створить комфортні умови для їх роботи.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас