HSBC: Акції РФ найбільш вірогідні кандидати на лідерство у раллі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

HSBC: Акції РФ найбільш вірогідні кандидати на лідерство у раллі

Фондовий ринок
204
Акції російських компаній в даний час одні із найбільш недооцінених серед акцій країн, що розвиваються, вважають аналітики HSBC, і зазначають, що саме вони стануть лідерами в ралі, що очікується у IV кв.
Як наголошується в огляді, акції РФ завжди оцінювалися з дисконтом відносно паперів інших ринків, що розвиваються, але в даний час їх недооцінка дуже висока.
Аналітики HSBC дають для акцій РФ рейтинг "вище за ринок" і відзначають, що вага з рейтингом "вище за ринок" в російських акцій разом з акціями компаній з Південної Африки і Мексики найбільша в портфелі, що рекомендується банком.
На думку експертів банку, найдешевшими зараз виглядають акції енергетичного сектора РФ, проте папери інших секторів також сильно недооцінені відносно аналогів.
Більше того, аналітики вважають, що акції інших секторів покажуть сильнішу динаміку зростання, хоча акції енергетичного сектора РФ також будуть "вищі за ринок", тому експерти підвищили рейтинг акцій енергетичного сектора РФ з "нейтрально" до "вище за ринок" з невеликою вагою в портфелі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас