Медведєв: Росія і Кіпр спростять систему інвестицій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Медведєв: Росія і Кіпр спростять систему інвестицій

196
Президент Росії Дмитро Медведєв заявив, що зміни, внесені до російсько-кіпрської угоди про уникнення подвійного оподаткування, дозволяють зробити прозорішою і зрозумілішою для контролю уряду систему інвестицій.
"Кіпр розглядається нашими бізнесменами як дуже зручний майданчик для того, щоб здійснювати інвестиції", - сказав Медведєв на прес-конференції. Він зазначив, що загальний обсяг накопичених інвестицій з використанням кіпрської юрисдикції складає більше $50 млрд.
"Саме тому ми зацікавлені в тому, аби відносини в цій сфері були зрозумілими, прозорими, тому що гроші дійсно бувають різні. Тільки що підписані зміни до угоди про уникнення подвійного оподаткування якраз і направлені на те, аби зробити цю сферу ще більш передбаченою, прозорою і зрозумілою для контролю уряду", - сказав Медведєв.
"В результаті цього і певні обмежувальні заходи, які робилися російською стороною, або вже скасовані, я маю на увазі відповідний список ЦБ Росії, або після ратифікації відповідних змін, підлягають відміні", - додав російський президент.
За матеріалами:
Газета.Ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас