Наото Кан: Японія не допустить надмірного втручання у валютний ринок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Наото Кан: Японія не допустить надмірного втручання у валютний ринок

Валюта
268
В четвер японський прем'єр-міністр Наото Кан заявив, що уряд не допустить надмірного втручання в міжнародний валютний ринок, додавши, що вирішальні кроки з заборони зростання ієни будуть зроблені коли це буде необхідно, передає Nikkei.
Долар США впав до 15-річного мінімуму проти японської ієни в середу, що змушує інвесторів зберігати пильність на випадок нових ознак інтервенції з боку Японії, спрямованої на обмеження зростання національної валюти.
Пара долар/ієна в системі EBS впала до 82,75, нижче попереднього 15-річного мінімуму 82,87. Після цієї пари швидко відновилася і почала торгуватися в районі 83. Проте, за словами трейдерів, не було відмічено ознаки прямої інтервенції японської влади з метою надання підтримки долару проти ієни, що зміцнюється.
Дані, що розчаровують, щодо числа робочих місць в приватному секторі США, які були представлені в середу ADP, підсилили побоювання стосовно того, що Федеральна резервна система США може почати новий етап купівлі активів, аби підстебнути свою економіку, що сповільнюється. На цьому фоні долар впав проти інших основних валют.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас