Студентки журфаку МДУ роздяглися до дня народження Путіна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Студентки журфаку МДУ роздяглися до дня народження Путіна

466
Студентки факультету журналістики МДУ підготували прем'єр-міністру РФ Володимиру Путіну подарунок до дня народження у вигляді еротичного календаря, повідомила в своєму блогу прес-секретар руху "Наші" Кристина Потупчик.
Календар на 2011 рік віддрукований накладом 50 тисяч екземплярів. На кожній сторінці розміщено по одній фотографії студенток в нижній білизні і особисте звернення до прем'єра.
Звернення дівчат до Путіна є короткими фразами, пов'язаними з нещодавніми російськими подіями, або носять абстрактний характер: "Всім би такого чоловіка", "Як щодо третього разу?", "Ліси загасили, а я все ще горю!", "Ви - кращий!", "Я вас люблю!", "Прокатаєте на 'Каліні'!", "Візьмете другим пілотом?", "Ну а хто, якщо не ви?", "З роками ви лише кращі", "Ви - мій прем'єр", "Мені не потрібна ринда. Мені потрібні ви", "Хочу привітати особисто. Передзвоніть 8-925-159-17-28".
За даними Потупчик, календар можна купити в мережі гіпермаркетів "Ашан". Фотографії всіх сторінок календаря можна поглянути в блогу прес-секретаря "Наших".
Володимир Путін народився 7 жовтня. У 2010 році йому виповниться 58 років.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас