Колишній головний митник Макаренко буде під вартою до 23 жовтня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Колишній головний митник Макаренко буде під вартою до 23 жовтня

Казна та Політика
201
Печерський районний суд Києва в середу продовжив термін утримання під арештом колишнього голови Державної митної служби Анатолія Макаренка до 23 жовтня. Про це говориться у повідомленні прес-служби Блоку Юлії Тимошенко.
"Печерський районний суд Києва відмовив адвокатам екс-глави Держмитслужби Анатолія Макаренка звільнити його з-під варти і продовжив термін утримання до 23 жовтня".
В повідомленні також зстверджується, що адвокат Макаренка має намір оскаржити найближчим часом рішення про порушення справи проти Макаренка за підозрою у зловживанні службовим становищем в апеляційному суді.
Прес-служба БЮТ також повідомляє, що суддя з невідомих причинах заборонила адвокатові поговорити зі своїм підзахисним після закінчення судового засідання.
Як повідомляло агентство, 30 вересня Служба безпеки України порушила справу проти Макаренка за підозрою в зловживанні службовим становищем при розмитненні 11 млрд. куб. м газу, приналежність якого оскаржувалась компанією "РосУкрЕнерго" (Швейцарія), в 2009 році і закрила раніше порушену справу за підозрою в халатності при його розмитненні.
Макаренко був затриманий СБУ 23 червня.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас