Новий керівник "Київміськбуду" Голиця оголосив про втрату печатки компанії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий керівник "Київміськбуду" Голиця оголосив про втрату печатки компанії

Казна та Політика
943
Новообраний голова правління АТ ХК "Київміськбуд" Михайло Голиця оголосив про втрату печатки компанії. Відповідне оголошення розміщене сьогодні в муніципальній газеті "Хрещатик" (№144 (3775)).
"Загублену печатку АТ ХК "Київміськбуд" (код 23527052, місце знаходження: м. Київ, вул. Суворова, 4/6) вважати недійсною", - йдеться в оприлюдненому оголошенні за підписом М.Голиці.
Офіційний сайт компанії, де інформується про новини "Київміськбуду", сьогодні не працює.
Як повідомлялося, 5 жовтня в один і той же час відбулися збори акціонерів "Київміськбуду" в двох різних приміщеннях, де були вибрані нові керівники будівельного холдингу. Одні збори, ініційовані київською міською владою, відбулися в приміщенні КП "Київський метрополітен" (просп. Перемоги, 35). На них був присутній, зокрема, перший заступник голови КМДА Олександр Попов. Повідомлялося, що в цих зборах взяли участь 80% акціонерів. Учасники цих зборів вибрали новий склад Наглядової ради, Ревізійну комісію, нового реєстратора, а також голову правління - М.Голицю (заступник голови Київської міської державної адміністрації, начальник Головного управління житлового забезпечення, депутат Київради у фракції Блоку Литвина).
В той же час, під адмінбудівлею метрополітену на просп. Перемоги, 35, члени правління "Київміськбуду", яких разом з президентом компанії Василем Можаром не пустили на засідання, що проходило всередині приміщення, організували свої збори акціонерів. На цих зборах був переобраний президентом компанії В.Можар, а також перезатверджені інші члени правління, було відкликано і обрано в новому складі наглядову раду, ревізійну комісію. Відповідно до протоколу цього засідання, в ньому взяли участь 67,2% акціонерів компанії.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас