Південна Корея отримає замовлення на будівництво енергооб'єктів за кордоном на 60 млрд дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Південна Корея отримає замовлення на будівництво енергооб'єктів за кордоном на 60 млрд дол.

Енергетика
211
Південнокорейські компанії можуть отримати рекордний обсяг замовлень на будівництво енергооб'єктів за кордоном на суму понад $60 млрд в поточному році завдяки зростаючому попиту на Близькому Сході на будівництво електростанцій, нафтопереробних заводів і інших об'єктів.
Обсяг замовлень від зарубіжних клієнтів більш ніж подвоївся в порівнянні з роком раніше. На кінець третього кварталу він складав $50,7 млрд, сказав міністр економіки знань Південної Кореї.
На Близький Схід припадає близько 72% від всіх замовлень, оскільки зростаючий дохід цього регіону на тлі високих цін на нафту дозволяє нафтовим компаніям збільшувати витрати на інфраструктурні проекти, повідомляє міністерство.
Korea Electric Power Corp. виграла найбільший на даний час контракт цього року на суму $18,6 млрд на будівництво чотирьох атомних реакторів в Об'єднаних Арабських Еміратах в кінці грудня.
Doosan Heavy Industries & Construction повідомила 9 вересня про отримання замовлення на будівництво електростанції потужністю 2800 МВт в Саудівській Аравії вартістю $3,39 млрд.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас