Експерти прогнозують нові валютні перспективи для українців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерти прогнозують нові валютні перспективи для українців

Валюта
1529
Прийняття законопроекту "Про валютне регулювання і валютний контроль в Україні" стане позитивом для громадян України, що працюють за кордоном. Про це розповів генеральний директор Бюро економічних і соціальних технологій Валерій Гладкий.
"Українці, які працюють за кордоном на законних підставах, зможуть, не порушуючи норм українського законодавства, відкривати свої валютні рахунки і вільно ними розпоряджатися", - сказало В.Гладкий.
При цьому він відзначив, що не для всіх громадян прийняття даного законопроекту означатиме, що вони безперешкодно зможуть відкривати валютні рахунки в іноземних банках. "Можуть бути певні обмеження, перш за все, не з українського боку, а з боку інших країн. Це те ж саме, що і з безвізовим режимом, коли ми всі маємо право безперешкодно відвідувати країни Євросоюзу, але не всі з нас можуть вільно і безперешкодно отримати візи в ці країни", - додав експерт.
Нагадаємо, Кабінет Міністрів України направив у Верховну Раду законопроект "Про валютне регулювання і валютний контроль в Україні".
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас