Від макак гостей Нью-Делі захищатимуть мавпи-лангури — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Від макак гостей Нью-Делі захищатимуть мавпи-лангури

Казна та Політика
120
Туристи, що мають намір відвідати індійську столицю, мають бути морально і навіть фізично готові до того, що в тому чи іншому районі міста їх можуть в буквальному розумінні атакувати дикі макаки.
Аби зменшити "загрозу", що йде від мавп, влада Нью-Делі сформувала цілий загін спеціально навчених... мавп-лангурів, яких макаки бояться і прагнуть триматися від них на відстані.
Охороняють безпеку туристів 38 лангурів. Кожен з них ходить на повідку з господарем, який при необхідності відпускає свого підопічного і віддає команду, яку хвостатий беззаперечно виконує. Напередодні Ігор Співдружності загін лангурів чергуватиме перш за все в районі спортивного селища, стадіонів і басейнів. А то як би чого не сталося під час матчу. Наприклад, хокею на траві, до гравців збірних приєднається макака!
"Ми продовжуємо отримувати скарги від жителів і гостей столиці, які постраждали від нападів мавп, тому і прийняли рішення підсилити боротьбу з ними", - розповів представник Муніципального управління Нью-Делі Ом Паркаш. Але часто, як виявляється, туристи самі приваблюють макак, підгодовуючи їх, не здогадуючись, що вони можуть бути небезпечними. "Краще зовсім триматися від них подалі", - радить Паркаш.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас