У Києві залишать 10 районних держадміністрацій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві залишать 10 районних держадміністрацій

Казна та Політика
394
З 31 жовтня поточного року в столиці будуть утворені 10 районних в місті Києві державних адміністрацій, підлеглих мерії. Про це проінформували "Столицю.Главред" у прес-службі КМДА.
Зокрема, будуть створені Голосіївська, Дарницька, Деснянська, Дніпровська, Оболонська, Печерська, Подільська, Святошинська, Солом’янська і Шевченківська держадміністрації. Відповідне розпорядження КМДА підписане 22 вересня 2010 на виконання рішення Київської міської ради від 09.09.2010 року.
Згідно з документом, створено Міську комісію з координації питань, пов'язаних з припиненням районних рад і їх виконавчих органів, і ліквідаційні комісії. Очолив міську комісію перший заступник голови КМДА Олександр Попов, до її складу увійшли заступники голови Київської міськдержадміністрації, голови депутатських фракцій і депутати Київради, начальники головних управлінь.
Ліквідаційним комісіям і головам РДА доручено вжити всіх необхідних заходів, щоб зробити неможливим порушення прав населення міста і не допустити погіршення умов мешкання і обслуговування киян при здійсненні ліквідації районних рад і адміністрацій.
За матеріалами:
Главред
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас