Moody's відкликав рейтинги банку "Надра" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Moody's відкликав рейтинги банку "Надра"

Казна та Політика
856
Міжнародне рейтингове агентство Moody's відкликало всі рейтинги банку "Надра", що входить до групи найбільших.
Про це йдеться в повідомленні рейтингового агентства.
Зокрема, Moody's відкликало рейтинги: за національною шкалою B3.ua, довгостроковий рейтинг по депозитах в національній і інвалюті Caa2, короткостроковий рейтинг по депозитах в національній і інвалюті Not Prime, рейтинг фінансової стійкості Е.
Прогноз по депозитних рейтингах був негативним, по решті - стабільним.
Рейтинги відкликано з бізнес-причин банку.
Як повідомляло агентство, на початку вересня банк "Надра" відзначив поліпшення якості свого кредитного портфеля.
З 9 лютого 2009 року НБУ ввів тимчасову адміністрацію в банк і призначив тимчасовим адміністратором даної фінустанови Валентину Жуковську.
18 травня 2010 року власник міжнародної холдингової компанії Group DF Дмитро Фірташ заявив, що розраховує стати акціонером банку "Надра" спільно з державою до липня.
20 травня експертно-аналітична рада з питань участі держави в капіталізації банків при Кабінеті Міністрів прийняла рішення про рекапіталізацію банку "Надра" за участю держави і приватного інвестора.
Після цього заступник міністра фінансів Андрій Кравець заявив про наявність низки проблем для участі держави в рекапіталізації банку "Надра", однією з яких назвав досить проблемний пакет зовнішньої заборгованості банку, відзначивши, що держава не зможе брати участь в рекапіталізації, поки не буде досягнута домовленість із зовнішніми кредиторами.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас