Акціонери "Луганськтепловоза" мають намір замінити правління одноосібним виконавчим органом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акціонери "Луганськтепловоза" мають намір замінити правління одноосібним виконавчим органом

215
Холдингова компанія "Луганськтепловоз", монопольний в Україні виробник магістральних вантажних тепловозів, має намір змінити правління одноосібним виконавчим органом - генеральний директор. Згідно із публікацією в пресі, таке питання внесене до порядку денного загальних зборів акціонерів компанії, запланованих на 26 листопада.
Відповідно до порядку денного зборів також внесено питання про відкликання колегіального виконавчого органу - правління.
В теперішній час правління ХК "Луганськтепловоз" складається із дев'яти осіб у тому числі голови правління - Віктора Бикадорова.
До порядку денного зборів також внесено питання про відкликання/обрання наглядової ради (НР) і ревізійної комісії, про розподіл прибутку (або порядок погашення збитків) за 2007-2009 роки і затвердження нормативів розподілу прибутку за 2010 рік, а також питання реорганізації товариства відповідно до нового законодавства.
НР компанії складається із шести членів (плюс голова НР), у тому числі трьох представників власника - російського "Трансмашхолдинга" (ТМХ), а також глави українського представництва ТМХ Олега Волошинського. Очолює наглядову раду генеральний директор ТОВ "Український промислово-транспортний союз" (Київ) Олександр Сарбаш.
Головою ревкомісії є представник "Трансмашхолдингу" Катерина Осипова.
"Луганськтепловоз" випускає магістральні і маневрові тепловози, дизель- і електропоїзди, трамваї, поворотні круги, запчастини для залізничного транспорту.
Основні замовники - "Российские железные дороги" та "Укрзалізниця".
Підприємство завершило 2009 рік із чистим збитком у розмірі 159 млн грн. (у 2008 році чистий прибуток складав 1,08 млн грн.), чистий дохід від реалізації продукції зменшився більш ніж в 2,4 рази в порівнянні з 2008 роком - до 523,469 млн грн.
В січні-червні 2010 року компанія зменшила чистий збиток майже в 2,8 рази в порівнянні з аналогічним періодом 2009 року - до 27,341 млн грн., чистий дохід від реалізації продукції склав 208,953 млн грн. - на 41,4% менше, ніж за той самий період 2009 року.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас