Нові київські чиновники відзвітували за 100 днів роботи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нові київські чиновники відзвітували за 100 днів роботи

280
Влада Києва стає відкритішою для жителів міста, заявляє заступник голови КМДА Олександр Мазурчак. Про це він сказав в ефірі "Київського форуму", присвяченого 100 дням роботи нової столичної влади.
Цей ефір став першим в історії "Київського форуму", коли на питання киян і гостей студії погодилися відповісти представники чинної київської влади. Під час ефіру заступники голови КМДА О.Мазурчак і Леонід Новохатько розповіли про проблеми, які вони отримали в спадок від попереднього керівництва КМДА, і про плани відносно розвитку міста.
Так, О.Мазурчак зазначив, що, перш за все, нові чиновники зіткнулися із розбалансованістю влади, некерованістю структурних підрозділів КМДА і численними фактами зловживань.
"Немає таких головних речей, як Генеральний план забудови міста, Програми економічного розвитку та ін. . Всі комунальні засоби масової інформації були готові до приватизації. Якби ми не прийшли або прийшли пізніше, вони були б приватизовані", - повідомив він.
За словами О.Мазурчака, вже зараз на сесію Київради виноситься проект рішення про відміну приватизації більш ніж 300 об'єктів: "На сьогоднішній день припинено оформлення 2,5 тисяч земельних ділянок. Йде слідство, і з деяких питань вже відкриті кримінальні справи".
Серед результатів роботи впродовж 100 днів столичні чиновники назвали, зокрема, програму реформування житлово-комунального господарства, підготовку комплексної програми із транспорту.
"Серйозно почав розвиватися і метрополітен. За 100 днів ви не побачили реальних зрушень, але за рік із транспортних питань, із питаннях транспортних розв'язок і по роботі пасажирського транспорту міста ви побачите реальні зрушення на краще.", - зазначив О.Мазурчак.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас