Голова монетарного департаменту НБУ йде на пенсію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голова монетарного департаменту НБУ йде на пенсію

643
Директор департаменту монетарної політики Національного банку України (НБУ), один з авторитетних топ-менеджерів центрального банку країни - Наталія Гребеник йде на пенсію, повідомило джерело в НБУ.
"Нас залишає Наталія Іванівна. Сьогодні вона прощається із колективом. Хто очолить монетарний департамент, поки не відомо", - сказав співрозмовник агентства "Інтерфакс-Україна".
Н.Гребеник очолювала департамент монетарної політики НБУ з лютого 2000 року, а до цього - емісійно-кредитний департамент.
Суттєві кадрові зміни почалися в НБУ влітку 2010 року: 15 липня заступником глави НБУ був призначений Ігор Соркін замість Василя Пасічника. До призначення І.Соркін очолював відділ банківського нагляду управління НБУ в Донецькій області.
З 1 вересня першим заступником глави НБУ призначений Сергій Арбузов замість Анатолія Шаповалова. С.Арбузов протягом 6,5 років (до 19 травня 2010 року) очолював правління УкрБізнесБанку (Донецьк).
Однак кадрові зміни в центральному банку на цьому не закінчуються: наприкінці жовтня-2010 р. набувають чинності поправки до закон про Нацбанк (№2478-VI), згідно з якими правління НБУ буде зменшено із 16 до 11 осіб.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас