Дві компанії Ахметова потрапили до списків постачальників Gaz de France — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дві компанії Ахметова потрапили до списків постачальників Gaz de France

738
Metinvest International S.A. і ВАТ "Харцизький трубний завод", включені до списку довірених постачальників французького газового концерну Gaz de France.
Отримання кваліфікаційного сертифікату C4Gas S.A. дає можливість "Метінвесту" брати участь у тендерах на постачання труб великого діаметру для європейських компаній, повідомляє прес-служба "Метінвеста".
Процедура підготовки до отримання сертифікату була почата в квітні 2008 р. і складалася з трьох етапів: адаптація і підготовка документації; аудит підприємств; постачання пробної партії продукції. Пробна партія труб виробництва Харцизького трубного заводу була відвантажена газовому концерну Gaz de France в лютому 2010 р. Дана операція стала першим в історії постачанням українських труб великого діаметру для компанії Gaz de France.
За результатами проходження всіх необхідних етапів "Метінвест" отримав сертифікат, що дає право на участь у всіх тендерах компанії Gaz de France на постачання труб великого діаметру. Крім того, сертифікат є необхідною умовою для співпраці з такими крупними газотранспортними компаніями як SPP A.S. Eustream S.A. (Словаччина) і Steweag-Steg GMBH (Австрія). Ці компанії проводять закупівлі газопровідних труб лише за наявності у претендента кваліфікації C4Gas S.A.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас