Готель у Лас-Вегасі обпалює постояльців "променями смерті" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Готель у Лас-Вегасі обпалює постояльців "променями смерті"

Нерухомість
259
Кілька відвідувачів нового готелю в Лас-Вегасі серйозно постраждали від так званих "променів смерті" - сонячних променів, які стають причиною серйозних опіків у людей через унікальний дизайн цієї будівлі.
"Промені смерті" не лише обпалюють шкіру, але і розплавляють пластмасу.
Як повідомляють британські ЗМІ, "генератором" цих променів став готель Vdara в Лас-Вегасі. Причина - увігнута форма будівлі і стекла, що повністю покривають фасад готелю, від яких сонячні промені відбиваються, внаслідок чого їх температура підвищується. Після цього промені падають на майданчик поряд з басейном біля будівлі.
Як наслідок декілька постояльців готелю постраждали від цих "променів смерті", отримавши серйозні опіки. Сонячні промені навіть розплавляли пластикові сумки.
"Це було схоже на хімічний опік. Я не міг зрозуміти, чому пече моя голова, - говорить один із постраждалих, юрист з Чикаго Біл Пінтас. - Через 30 секунд почали горіти мої ноги. Моєю першою думкою було: Боже, вони зруйнували озоновий шар!".
В компанії MGM Resorts, що володіє готелем, заявили, що вже поінформовані про проблему. Зараз над нею працюють дизайнери фірми. У MGM Resorts повідомили, що дизайнери передбачали виникнення подібної ситуації, але вважали, що проблема буде вирішена зі встановленням на вікна будівлі на південному боці особливої плівки. Але, як з'ясувалося, цього виявилося недостатньо.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас