СБУ зламали двері й увірвалися до офісу Семиноги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СБУ зламали двері й увірвалися до офісу Семиноги

Кримінал
6658
Співробітники СБУ зламали двері й увірвалися до офісу фірми, директором якої є депутат Київради від БЮТ Володимир Семинога.
Згідно з повідомленням, 7 співробітників спецслужби зігнали всіх людей, які були в офісі, в одну кімнату і нікого не випускають з неї. Також заблоковані всі входи до приміщення.
"Співробітники СБУ відключили всі комп'ютери і припинили подачу електроенергії. Керував цими діями силовиків капітан СБУ Віталій Кришталь", - йдеться в повідомленні БЮТ.
За інформацією прес-служби БЮТ, візит СБУ на фірмі "Рось" був проведений з метою обшуку, який санкціонувала прокуратура Києва. В той же час, юристи фірми "Рось" відзначають, що санкція на обшук оформлена з порушеннями.
Партія "Батьківщина" пов'язує такі дії СБУ з виборчою кампанією до місцевих органів влади, а також з грубими діями чинної влади з рейдерського захвату регіональних організацій "Батьківщина", зокрема, намірами влади знищити фракції БЮТ в Київраді.
Директор фірми "Рось" Володимир Семинога є братом народного депутата фракції БЮТ, голови Київської міської організації партії "Батьківщина" Анатолія Семиноги.
За матеріалами:
Экономические Известия
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас