Через кредити американці все частіше укладають шлюбні контракти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Через кредити американці все частіше укладають шлюбні контракти

Кредит&Депозит
295
Жителі США різного віку стали частіше укладати шлюбні контракти через свої кредитні заборгованості, повідомляє Walletpop.com.
Понад 73% членів Американської академії шлюбних адвокатів відзначають, що кількість подібних домовленостей зросла, причому в половині випадків укладення контракту ініціюють жінки.
Одна з причин такої популярності дошлюбних угод - борги. Володарі крупних кредитів не хочуть "вішати" ці зобов'язання на подружжя. Подібні контракти також включають пункт, згідно з яким обоє в шлюбі мають право на матеріальну підтримку від своєї другої половини на час навчання.
Іпотека також обговорюється в контракті: в разі розлучення той, хто не укладав іпотечного договору, не повинен нести на собі кредитні зобов'язання. Те ж саме стосується бізнес-кредитів - якщо пара розлучається, то погашати позику зобов'язаний власник бізнесу.
Літнє подружжя обумовлює розділення пенсійних рахунків. Інколи пари хочуть об'єднати накопичення після весілля, але трапляється, що рахунки залишаються роздільними і після одруження. Порушення цієї умови може призвести до розірвання контракту.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас