VAB Банк став учасником консультативної програми IFC — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

VAB Банк став учасником консультативної програми IFC

835
VAB Банк першим в Україні почав співпрацювати з Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC) у рамках регіональної консультативної програми з подолання кризи на фінансовому ринку в Європі та Центральної Азії.
Проект спрямовано на підвищення ефективності управління активами і пасивами банку. У найближчі три місяці експерти IFC будуть впроваджувати в установі "нові міжнародні стандарти звітності, техніки аналізу ризиків ліквідності та відсоткової ставки, удосконалювати методики розробки стратегічних показників".
"Ми працюємо з багатьма фінансовими установами в усіх регіонах над покращенням методів управління ризиками, що створить додаткові можливості для росту банків і вплине позитивно на банківський сектор в цілому", - повідомив журналістам керівник програми IFC з подолання кризи на фінансовому ринку Європи та Центральної Азії Гарт Бедфорд.
В свою чергу голова правління VAB Банку Петро Барон запевнив, що участь банку в цьому проекті спрямована на посилення ринкових позицій кредитно-фінансової установи.
"Отримавши доступ до міжнародних практиків IFC і рекомендації провідних експертів, ми в такий спосіб намагатимемося ще більш зміцнити наші можливості на українському ринку, які відновлюються, і створити додаткові конкурентні переваги банку не тільки щодо роботи з портфелями, але й для реалізації подальшої стратегії його розвитку в цілому", - переконаний Барон.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас