Грошове забезпечення військовослужбовців зросте на 55% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Грошове забезпечення військовослужбовців зросте на 55%

Казна та Політика
615
Найближчим часом грошове забезпечення військовослужбовців зросте на 55%, повідомив на брифінгу на Яворівському полігоні у Львівської області міністр оборони України Михайло Єжель.
Як передає кореспондент УНІАН, за словами міністра, нинішнє фінансування Збройних сил України належним чином виконується, а найближчим часом його планують збільшити.
Як сказав Єжель, грошове забезпечення збільшуватиметься за рахунок виплати премій, "щоб стимулювати військовослужбовців до сумлінного виконання службових обов'язків".
За інформацією Департаменту преси і інформації Міноборони, за словами Єжеля, на 2011 рік загальний фонд оборонного бюджету планується на рівні 13,6 млрд. грн., або на 5 мільярдів більше, ніж цього року.
За словами міністра оборони, збільшення загального фонду оборонного бюджету пов'язане, у тому числі зі збільшенням грошового забезпечення військовослужбовців.
Керівник оборонного відомства також відмітив, що цього року фінансування ВСУ проходить дуже ритмічно.
“Ми повністю профінансовані по тих чи інших питаннях. Більше того, у зв'язку з підготовкою до зими ми зараз вирішуємо питання “забрати” частину коштів з листопада і грудня для того, щоб якісніше підготуватися до зимового періоду, профінансувати і питання боргів за газ, підготовки котельних тощо”, - відзначив він.
Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 28 вересня, на базі Міжнародного центру миротворчості і безпеки (Яворівський полігон) за участю Єжеля в рамках третього етапу комплексу навчань з органами військового управління і військами і силами "Взаємодія-2010" проходять бойові стрільби.
До навчань залучено близько 650 військовослужбовців, 112 одиниць військової техніки і 4 вертольоти.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас