Житель Британії попросив поліцію вигнати із його дому кота — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Житель Британії попросив поліцію вигнати із його дому кота

217
Житель британського міста Глостер звернувся до служби порятунку з проханням прислати до нього додому поліцейських. У бесіді з оператором служби чоловік розповів, що в його будинок забрів кіт, і він не знає, що з ним робити, повідомляє ВПС News.
У чоловіка і оператора служби порятунку, відбувся наступний діалог: "У мене на кухні кіт і я не знаю, як мені бути" - "Що у вас на кухні?" - "кіт-кіт-кіт!" - "Тобто, у вас не надзвичайна ситуація? Всього лише кіт на кухні?" - "Мені потрібно поспати. А він в моєму будинку!" - "Ви розумієте, поліція цим не займається. Ми не поїдемо до вас, аби вигнати кота з будинку". Чи впорався чоловік із котом, що зайшов до нього на кухню, не повідомляється.
Як розповіли представники служби, дзвінок із проханням прогнати кота став однією з чотирьох з половиною тисяч помилкових викликів, що надійшли рятувальникам з початку 2010 року.
Так, наприклад, недавно операторам подзвонив підліток, який поскаржився на батьків, що зробили ремонт в його кімнаті. Крім того, служба отримала виклик від таксиста, що обурився тим, що клієнт не заплатив за поїздку, а також "дзвінок з кишені" - екстрений номер 999 був набраний з мобільного телефону випадково.
За матеріалами: BBC
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас