З фракції ПР втекли 11 депутатів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З фракції ПР втекли 11 депутатів

Казна та Політика
1341
В Красноармійській міській раді Донецької області з фракції Партії регіонів вийшли 11 депутатів на чолі з керівником фракції.
Як передає кореспондент УНІАН, цей факт підтвердив сьогодні на прес-конференції голова Донецької обласної держадміністрації, заступник глави Донецької облорганізації Партії регіонів Анатолій Близнюк.
"Ті, хто вийшов, - вони ніколи не були по розуму членами партії. Вони мали квиток члена партії, оскільки їм було вигідно на цій хвилі його мати, і ще і намагатися очолювати фракцію, і так далі", - сказав глава ОДА, коментуючи вихід депутатів з фракції Партії регіонів 24 вересня на черговій сесії міської ради в м. Красноармійську.
Близнюк також заявив, що люди, що покинули фракцію, були пристосованцями в Партії регіонів і співробітничали з Юлією Тимошенко - основним противником і опонентом "регіоналів".
"Вони давно працювали і з Юлею Тимошенко. І балотуватимуться від "Батьківщини" ті, які начебто були від Партії регіонів. Я підкреслюю: я це знав і знаю чітко, що вони ніколи не були членами Партії регіонів на заклик серця. Вони були і залишаться пристосованцями", - категорично заявив Близнюк.
При цьому він висловив переконання, що ця подія не вплине на обстановку в м. Красноармійську, а "пристосованцям" "народ зробить відповідну оцінку".
"Якщо вони підуть від БЮТ (на вибори в місцеві органи влади), або ще від когось - хай ідуть. А народ в Красноармійську хай їм робить відповідну оцінку. А в місті Красноармійську буде нормальна, робоча, така, яка вона на сьогоднішній день і є, обстановка", - сказав Близнюк.
Він також висловив думку, що мер Красноармійська разом з громадянами міста "Зможуть зробити так, щоб ці товариші, або як там їх назвати" (які вийшли з фракції ПР), виявилися там, де вони роблять свій бізнес - на ринках, в стриптиз-барах тощо. "Хай вони йдуть на ринки - а вони є керівниками ринків, і стриптиз-бару і т. д.", - заявив глава ОДА.
При цьому на питання УНІАН, чи чекає Партія регіонів в Донецькій області появи нових "пристосованців" в своїх лавах, Близнюк відповів, що таких "буде багато".
"Їх багато. І на цих виборах їх буде море. Хтось називає це "чорним піаром", але я не буду цього робити, не називатиму прізвищ. Ці "члени профспілки" демонстративно виходять, тому що їм піар потрібний, вони нікому не потрібні, вони нічого значать, вони людям нічого хорошого не зробили, у них зовсім інші завдання. На жаль, таких буде багато. Я говорю в масштабах регіону", - сказав Близнюк.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас