Приватбанк упровадив програму лояльності для власників пластикових карт банку в Полтаві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк упровадив програму лояльності для власників пластикових карт банку в Полтаві

Фінтех і Картки
114
Полтавське головне регіональне керування Приватбанку почало впровадження в регіоні комплексної програми лояльності, спрямованої на якісне розширення можливостей пластикових карт, підвищення рівня сервісного обслуговування їхніх власників. Дана програма діє постійно і поєднує в собі кілька акцій, основними з яких є "Виграй подарунок", "Вибери подарунок" і "Отримай подарунок".
Зокрема, оплачуючи за допомогою карти покупки в торгово-сервісній мережі, полтавці - власники пластикових карт Приватбанку мають можливість одержати безкоштовний квиток у кінотеатр, а також стати власником подарунка за результатами щомісячного розиграшу. І головне, роблячи за допомогою карти покупки по всій Україні на загальну суму не менш 200 гривень на місяць, клієнти Полтавського ГРУ банку одержують накопичувальний бонус - 1% від суми зроблених покупок. За бажанням клієнта, на суму бонусів можна одержати сертифікат Приватбанку, що надає право на надання моментальної знижки в розмірі 3% при оплаті пластиковою картою будь-якого товару в магазинах "Піраміда" і "Відео-тема".
На сьогоднішній день власниками пластикових карт Приватбанку є кожен шостий полтавець, до послуг яких близько 400 підприємств торгівлі і сервісу, 13 банкоматів і 25 пунктів видачі наявних.
Довідка:
Приватбанк є одним з найбільших банків України і лідером ринку пластикових карт. На сьогоднішній день банком емітовано більш 1,9 мільйона пластикових карт міжнародних платіжних систем VISA MasterCard Int., що складає 42% від загальної кількості карт, емітованих українськими банками. Карткова інфраструктура Приватбанку, що складає 59% всієї інфраструктури ринку, включає 542 банкомата, 12 475 POS-терміналів і 1 658 пункту видачі наявних. Національна мережа банківського обслуговування Приватбанку включає 1 366 філій і відділень по всій території країни.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас