П'яний росіянин намагався вийти з літака, переплутавши його з автобусом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

П'яний росіянин намагався вийти з літака, переплутавши його з автобусом

267
П'яний уралець намагався вийти з літака на висоті 10 тисяч метрів, переплутавши його з автобусом. Між спробами "вийти" він ще і зламав руку стюардові. Як повідомили в прес-службі управління на транспорті МВС по УРФО, вчора близько опівночі до чергової частини лінійного ВВС аеропорту Кольцово був доставлений дуже п'яний пасажир, який прибув авіарейсом "Сімферополь - Єкатеринбург". Співробітники транспортної міліції встановили, що 38-річний чоловік працює складальником металоконструкцій на одному із заводів Новоуральська. Додому він повертався після відпочинку в Криму.
Протягом всього польоту уралець вживав спиртне і чыплявся до оточуючих. На зауваження бортпровідників про непристойну поведінку він не реагував і продовжував пиячити. При цьому на висоті 10 тисяч метрів чоловік неодноразово мав намір вийти з літака, приймаючи його за автобус, і намагався відкрити засув дверей.
Стюардеси і стюарди всіляко намагалися його заспокоїти. На довершення всього, вже після приземлення, новоуралець схопив літрову пляшку (куплену в "дьюті-фрі") і шпурнув нею в бортпровідників. Важка тара влучила у 44-річного стюарда і серйозно його травмувала. З переломом лівого передпліччя і струсом головного мозку чоловік був доставлений до однієї з лікарень Єкатеринбурга. Поранення виявилося осколковим, і в даний час стюард чекає на операцію.
Сьогодні стосовно правопорушника вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 112 КК РФ ("Умисне спричинення шкоди здоров'ю"), санкція якої передбачає покарання арештом на термін до 6 місяців або позбавленням волі на термін до 3 років.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас