У США водія зупинили патрульні у бікіні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США водія зупинили патрульні у бікіні

629
Житель Альбукерке, штат Нью-Мексіко, звернувся зі скаргою на двох співробітниць поліції, які знаходилися при виконанні в непристойному, за його словами, вигляді. Як стверджує Ілля Спілка, офіцери поліції нехтували формою і були одягнені лише в бікіні, повідомляє телеканал KOAT.
Інцидент, що обурив Спилку, стався з ним 23 червня 2010 року. Того дня чоловік їхав на роботу по одному з міських шосе, коли був зупинений патрульними поліцейськими. Причиною зупинки стала пляшка мінеральної води в руках водія, яку поліцейські прийняли за випивку.
Коли Спилка зупинив машину, до нього підійшли дві напіводягнені жінки-поліцейські і двічі поставили йому двозначне питання: "Що у вас є випити?". Він відповідав, що пив лише воду. Нарешті співробітниці поліції залишили Спилку у спокої і поїхали, не виписавши йому жодного штрафу.
У вересні Спилка вирішив подати скаргу в поліцію, вимагаючи розібратися із співробітницями поліції, що не дотримуються вимог до форменого одягу. У своїй скарзі Ілля Спілка стверджує, що на жінках не було нічого, окрім купального костюма-бікіні. Він також додає, що табельну зброю співробітниці поліції носили на нижній частині бікіні.
Начальник департаменту поліції Альбукерке Стів Уорфілд вступався за своїх підлеглих, зазначивши, що офіцерам частенько доводиться виїжджати на виклики в найнесподіваніший час. Жінки-поліцейські, що зупинили машину Спилки 23 червня, знаходилися не при виконанні, а лише допомагали іншому офіцерові, що патрулював автодорогу. Уорфілд підкреслив, що поліцейський цілу добу має бути готовий виїхати на місце випадку, незалежно від того, у що він одягнений.
Між тим в службі внутрішнього контролю вже почали службове розслідування за фактом можливого недотримання офіцерами поліції службового розпорядку. Втім, в службі зазначили, що більше половини отриманих від громадян скарг в результаті виявляється помилковими.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас