Американець виграв мільйон пельменів на чемпіонаті світу з караоке — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американець виграв мільйон пельменів на чемпіонаті світу з караоке

61
На чемпіонаті світу з караоке, який завершився в суботу в Москві, приз глядацьких симпатій у вигляді мільйона пельменів дістався американцю, передає агентство Associated Press.
Технік телефонної компанії Едвард Піментель з Альбукерке, штат Нью-Мексико, вразив глядачів упевненим виконанням композицій в стилі ритм-н-блюз. Для фіналу американець вибрав пісню DJ's Got Us Fallin' In Love Ашера.
За словами організаторів, якщо їсти по 100 пельменів на день, мільйона вистачить на 27 років. Яким чином Піментель доставлятиме приз додому, не повідомляється.
Інших переможців вибирало жюрі, що складалося із зарубіжних і російських діячів шоу-бізнесу. Перші місця дісталися виконавцям з Фінляндії. Сем Моудден виконав у фіналі Je Suis Malade, а Марія Саарімаа-Улітало заспівала пісню Селін Діон I Surrender.
На другому місці опинилися росіяни, які змінили звичне уявлення про караоке, відзначає агентство. Гастроентеролог Федір Ритіков представив публіці арію "Хай ніхто не спить" з опери Пучіні "Турандот" і пісню "L'Immensita" також італійською мовою. Юлія Курильова виконала вокаліз Pink Floyd Great Gig In The Sky.
Третє місце зайняли землячка Піментеля Тамі Марі і австрієць Георг Душльбауєр.
Всього в чемпіонаті, який тривав три дні, брали участь виконавці з 16 країн, у тому числі з Австралії, Канади, Ірландії, Данії, Казахстану і Білорусі. Росія отримала право проведення конкурсу після того, як на попередньому ЧС в 2009 році у фінському Лахті кращими були визнані росіяни.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас