Економісти очікують зростання інфляції у єврозоні у вересні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Економісти очікують зростання інфляції у єврозоні у вересні

431
Інфляція в єврозоні у вересні, швидше за все, зросла на тлі зростання цін на продукти і паливо після несподіваного уповільнення в серпні, повідомляє Dow Jones Newswires.
"Ми все більше бачимо вплив недавнього цінового шоку в секторі сировини на ціну продуктів харчування в наступні місяці", - зазначають економісти BNP Paribas в щотижневій дослідницькій записці для клієнтів.
Індекс довіри в ділових колах і остаточний індекс споживчої довіри за вересень також будуть опубліковані на цьому тижні. При цьому очікується, що індекс довіри в ділових колах знизиться.
"Враховуючи слабкий індекс менеджерів із постачання єврозони, ми чекаємо, що індекс довіри в ділових колах у вересні трохи знизиться", - говорять економісти HSBC.
Дані із безробіття також очікуються на цьому тижні. Німеччина опублікує вересневі дані, а єврозона оприлюднить серпневий показник. Очікується, що ці дані покажуть стабільні значення в порівнянні з попереднім місяцем. Дані із роздрібних продажів Німеччини також будуть опубліковані на цьому тижні. Згідно із прогнозом, вони повинні продемонструвати зростання в серпні в порівнянні з попереднім місяцем після липневого зниження, зазначають економісти.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас