Обама: Програма республіканців - не рецепт кращого майбутнього — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обама: Програма республіканців - не рецепт кращого майбутнього

Казна та Політика
211
Президент США Барак Обама виступив із критикою республіканців, заявивши, що запропонована ними політика допоможе лише Уолл-стріт і мільйонерам за рахунок середнього класу, повідомляє Dow Jones Newswires.
В щотижневому радіозверненні до нації в суботу Обама також пообіцяв продовжити свою діяльність із підтримки економіки. Хоча економісти на цьому тижні оголосили про завершення рецесії, економіка доки не там, де їй належить бути, заявив президент.
Особливу увагу Обама приділив передвиборчій програмі республіканців, представленій на цьому тижні. У програмі, підготовленій до листопадових виборів до Конгресу, республіканці назвали своїми пріоритетами створення робочих місць і збільшення конкурентоспроможності Америки. Вони пообіцяли заморозити новий закон про охорону здоров'я і припинити безконтрольні бюджетні витрати. Республіканці збираються також продовжити дію податкових пільг, введених адміністрацією Буша, дати податкові знижки малому бізнесу і приборкати "вашингтонську бюрократію".
Обама заявив, що саме ідеї республіканців привели до фінансової кризи. Він додав, що їх плани зі зниження бюджетного дефіциту не узгоджуються з дорогими податковими послабленнями.
"Це не рецепт кращого майбутнього, - заявив президент. - Це відлуння катастрофічного десятиліття, якого ми не маємо права повторювати".
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас