Глава американського підрозділу CNN звільнений через політкоректність — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Глава американського підрозділу CNN звільнений через політкоректність

Казна та Політика
335
Телекомпанія CNN звільнила керівника американського підрозділу Джона Кляйна. Приводом для такого рішення стали низькі рейтинги компанії в прайм-тайм, повідомляє РБК з посиланням на Associated Press.
Як з'ясувалося, за останні кілька місяців популярність CNN у США неухильно знижувалася. У ті години, коли біля телевізорів збирається найбільша аудиторія, телекомпанія скотилася по популярності на третє місце.
Експерти пояснюють це зайвою політкоректністю CNN. Телекомпанія намагається максимально дистанціюватися від партійної належності та не дає гострі коментарі. Глядачів же, виявляється, цікавить подача новин саме у світлі протистояння різних політиків, як це робить безумовний лідер рейтингів Fox News.
Сам Кляйн заявив, що дуже засмучений рішенням керівництва. "Таке трапляється в медіа-бізнесі. І на цей раз це трапилося зі мною", - поскаржився він.
Варто відзначити, що CNN, у свій час дуже популярна в Росії, перебуває на межі великих змін. Зокрема, з ефіру йде знаменитий телеведучий Ларрі Кінг, програма якого була зразком для цілого ряду вітчизняних ток-шоу.
Джонатак Кляйн був призначений президентом американського відділення CNN у листопаді 2004 р. Раніше Д.Клейн займав пост президента і головного виконавчого директора FeedRoom - компанія широкосмугового відео, яку він заснована в 1999 р. Під його керівництвом FeedRoom став одним з провідних онлайн каналів у світі.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас