Точка зору: Секонд-хенд заважає тільки виробником неякісних "сірих" товарів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Точка зору: Секонд-хенд заважає тільки виробником неякісних "сірих" товарів

836
Секонд-хенд в Україні не заважає розвитку вітчизняної легкої промисловості, він стоїть на дорозі лише групи "сірих" товарів, які часто бувають неякісними, шкідливими і небезпечними для здоров'я. Про це заявив глава Асоціації дилерів секонд-хенд Владислав Мясоєдов.
ВІн нагадав, що за останніх п'яти років секонд-хенд став зоною підвищеної уваги. "При розмитненні б/в товарів працюють численні комісії, серед них представники органів боротьби з контрабандою, органи безпеки і митниці, здійснюється санітарна експертиза - весь цей вантаж проходить дуже серйозний контроль, тому говорити про контрабанду секонд-хенду просто неможливо", - підкреслив В.Мясоєдов. За його словами, ношений одяг завозиться з таких країн як Великобританія, Данія, Швейцарія, Німеччина, Італія, Швеція.
"Це країни з давньою традицією цього "соціального бізнесу". Секонд-хенд зародився у Великобританії ще в 1829 році, тобто це бізнес, який існує дуже давно", - зазначив В.Мясоєдов. Він повідомив, що у Великобританії існує 2 тис. державних магазинів секонд-хенду і 6 тис. приватних.
"Тобто, навіть у Великобританії є прошарок людей, які живуть на дотації від держави і так само змушені одягатися в ношений одяг. А Україна - це далеко не Туманний альбіон, тут 60 відсотків людей купують секонд-хенд, тому що не мають можливості купувати одяг з дорогих магазинів", - підкреслив В.Мясоєдов.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас