Приватбанк проводить всеукраїнську новорічну акцію для підприємств торгово-сервісної мережі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк проводить всеукраїнську новорічну акцію для підприємств торгово-сервісної мережі

Фондовий ринок
97
Приватбанк проводить новорічну акцію для підприємств торгово-сервісної мережі (оптової і роздрібної торгівлі), що у рамках акції зможуть оформити в банку пакет послуг "Новорічний" на самих вигідних умовах. Як повідомив Перший Заступник Голови Правління Приватбанку Володимир Яценко, дана акція проводиться як для клієнтів банку, так і для підприємств, що не обслуговуються в Приватбанкові, за умови відкриття поточного рахунку. За словами Володимира Яценка, пакет послуг "Новорічний" розроблений фахівцями банку з урахуванням реальних потреб клієнтів даного сектора економіки, а в період новорічних і різдвяних свят є своєчасним і затребуваним торговими підприємствами й організаціями України. При цьому, оформити пакет послуг "Новорічний" зможуть як юридичні особи, так і приватні підприємці зі статусом юридичних осіб.
Зокрема, новий пакет послуг Приватбанку "Новорічний" дозволяє підприємствам торгово-сервісної мережі одержати бланковий кредит у національній валюті зі ставкою 18% річних з терміном погашення не пізніше 10 лютого 2003 року. Також учасники акції стають користувачами пакета найсучасніших послуг банку: оформлення й обслуговування корпоративних пластикових карт, реалізація зарплатних проектів, еквайринг, розстрочка і т.д. Довідка:
Приватбанк входить у число найбільших українських системних банків. За станом на 01.11.2002р. кредитний портфель банку складає 4,2 млрд. грн. Приватбанк обслуговує понад 180 тис. рахунків корпоративних клієнтів. Національна мережа банківського обслуговування Приватбанку включає 1 366 філій і відділень по всій території країни.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас