Apple заборонила рекламу, в якій планшетом iPad вбивають муху — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple заборонила рекламу, в якій планшетом iPad вбивають муху

245
Американське видання Newsday випустило вірусний ролик для свого iPad-додатку, в якому планшет розбивається після того, як ним вбивають муху. Рекламу довелось згорнути через невдоволення компанії Apple.
В ролику Newsday чоловік вранці на своїй кухні читає новини на iPad, а потім вбиває ним муху, забувши, що в руках у нього не газета. Планшет при цьому розбивається.
Компанія Apple відразу ж після запуску відео надіслала в Newsday Media Group лист з наполегливими рекомендаціями відмовитися від рекламної кампанії і видалити з інтернету всі копії ролика. Інакше, всі додатки видання будуть видалені з App Store згідно з правилами додатків App Store, в яких говориться про те, що додатки, що провокують користувачів до роботи з пристроєм Apple неналежним чином і сприяють його пошкодженню, не приймаються.
Newsday не пішов проти виробників iPad, ролик видалений з сайту видавництва, його копії за запитом компанії віддаляються із YouTube та іншими ресурсами.
Нагадаємо, в квітні компанія Blendtec випустила чергову серію своєї вірусної реклами, в якій планшет iPad подрібнювали на блендері
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас