ЄС: На угоду про асоціацію з Україною потрібен ще рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄС: На угоду про асоціацію з Україною потрібен ще рік

323
У Європейській комісії не вважають, що угода про асоціацію буде підписана на саміті Україна-ЄС 22 листопада.
"На цьому етапі ми не думаємо, що можливо підписати угоду про асоціацію в листопаді цього року. Ми вже погодилися, що нам необхідний, як мінімум, ще рік", - сказала представник Європейської комісії Анжела Філоте.
За її словами, саміт з Україною "дасть нам можливість подивитись, де саме ми знаходимося відносно угоди про асоціацію з Україною, але зараз дуже рано говорити про те, коли угоду буде підписано".
"Про що раніше домовилися президент Європейської комісії Жозе Мануель Баррозу і президент України Віктор Янукович, так це про те, що підписання можливе в 2011 році, якщо є прогрес відносно угоди і якщо є відповідний рівень залучення обох сторін", - підкреслила Філоте.
Як повідомлялося, 20 вересня глава Адміністрації президента України Сергій Льовочкін заявив, що угода про асоціацію між Україною і Євросоюзом може бути підписана на саміті Україна-ЄС. "Ви знаєте, що відбудеться саміт Україна-ЄС, на якому буде підписано угоду про асоціацію. Є всі підстави говорити про те, що угода буде підписана", - сказав голова Адміністрації президента України.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас