Президент України відкрив термінал "F" в аеропорту "Бориспіль" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Президент України відкрив термінал "F" в аеропорту "Бориспіль"

1243
Президент України Віктор Янукович у вівторок урочисто відкрив новий термінал "F" у державному міжнародному аеропорту "Бориспіль" (Київська обл.).
"Я хочу, в першу чергу, привітати будівельників, які показали, що в Україні є професійний рівень, що відповідає світовим стандартам", - заявив президент, виступаючи перед журналістами і співробітниками аеропорту.
За словами В.Януковича, аеропорт продовжить будівництво нових терміналів.
"Далі ми будуватимемо ще декілька терміналів, що зробить "Бориспіль" одним з кращих сучасних аеропортів світу", - пообіцяв президент.
Як повідомлялося, будівництво терміналу "F" в аеропорту "Бориспіль" здійснювалося в рамках реконструкція чотирьох аеропортів в містах, що приймають гостей Чемпіонату Європи з футболу 2012 року. В аеропорту "Бориспіль" планується також будівництво терміналу "D" площею близько 100 тис. кв.м.
В травні поточного року Кабінет міністрів України затвердив змінений титул перону "F" на території державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Бориспіль". Згідно із документом, площа перону збільшена з 143,95 тис. кв. м до 151,93 тис. кв.м. Загальна кошторисна вартість проекту зросла на 12,9% - до 335,79 млн грн. Фінансування об'єкту проводилося за рахунок державного бюджету України.
Раніше міністр транспорту і зв'язку України Костянтин Єфименко прогнозував, що з 1 жовтня 2010 року на термінал "F" буде переведено близько 40% рейсів, що обслуговуються в аеропорту "Бориспіль".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас