Кінах: Проект Податкового кодексу передбачає оподаткування доходів від депозитів, які перевищують дві мінімальні зарплати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кінах: Проект Податкового кодексу передбачає оподаткування доходів від депозитів, які перевищують дві мінімальні зарплати

Кредит&Депозит
8014
Проект Податкового кодексу передбачає оподаткування доходів від депозитів, які перевищують дві мінімальні зарплати. Про це повідомив журналістам глава УСПП Анатолій Кінах.
"Норма залишається і за останньою інформацією, межа в 200 тис. грн скасована і йдеться про оподаткування від депозитів, починаючи від доходів двох мінімальних зарплат, але це все на словах. Я б поки не коментував таку норму", - зазначив А.Кінах.
Він підкреслив, що УСПП виступає за скасування даної норми, тому що таке нововведення призведе до відтоку депозитів і відповідно банки не зможуть інвестувати гроші в розвиток української економіки.
"У свою чергу, прибуток від даного податку, за оцінками УСПП, складе 170-200 млн грн на рік, а збитки будуть в рази більшими", - підкреслив він.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас