Попов знайшов гроші на проблеми Київського зоопарку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Попов знайшов гроші на проблеми Київського зоопарку

Казна та Політика
394
В 2011 році частину коштів з екологічного фонду Києва планується направити на вирішення проблем Київського зоологічного парку. Як повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації, про це повідомив перший заступник голови КМДА Олександр Попов.
Він додав, що найближчим часом буде визначений перелік заходів з поліпшення ситуації в зоопарку, які фінансуватимуться з міського бюджету наступного року. Також зараз формується програма розвитку зоопарку на найближчі 4-5 років і розглядається можливість залучення інвестиційних коштів.
За словами Попова, відчутно поліпшити стан справ столичного зоопарку можна за рахунок цільового спрямування 20-25% коштів з екологічного фонду столиці на потреби зоопарку протягом декількох подальших років. Перший заступник голови КМДА підкреслив, що столична влада тримає на особливому контролі функціонування цього закладу.
В прес-службі КМДА нагадали, що вже в поточному році за рахунок коштів екологічного фонду столиці планується профінансувати реконструкцію каналізаційних мереж зоопарку.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас