В Європі очікується серія невтішних економічних даних — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Європі очікується серія невтішних економічних даних

Казна та Політика
2089
Індекс настроїв у ділових колах Німеччини Ifo у вересні, як очікується, знов трохи знизився на тлі ослаблення чекань стосовно світового економічного зростання, передає Dow Jones Newswires.
"Ми вважаємо, що світове зростання сповільниться в найближчі квартали, - говорять економісти HSBC Holdings PLC. - В результаті цього ми чекаємо, що /індекс/ чекань в ділових колах Ifo, ймовірно, досяг свого максимуму в липні 2010 року".
На цьому тижні також буде опублікований попередній індекс менеджерів щодо постачання (PMI) єврозони - ще один актуальний показник. Очікується, що він буде підтвердженням зниження настроїв. При цьому всі три компоненти - виробничий, для сфери послуг і складений показник - як очікується, впадуть ближче до порогового рівня 50.
"Ми прогнозуємо подальше сповільнення виробничої активності у вересні, що пов'язане зі зниженням зовнішнього попиту на ключових ринках, включаючи США і Китай", - відзначають економісти BNP Paribas SA в щотижневій аналітичній записці для клієнтів.
На цей тиждень також намічена публікація даних щодо споживчої довіри єврозони у вересні. Економісти чекають подальшого зростання показника після того, як остаточна оцінка за серпень була несподівано переглянута в бік підвищення.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас