Азаров розбереться з банком "Надра" наступного тижня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров розбереться з банком "Надра" наступного тижня

Казна та Політика
1401
Наступного тижня прийматимуться рішення щодо банку "Надра". Про це в ефірі телеканалу "Інтер" заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров.
"Ми йдемо поетапно, поступово до вирішення всіх тих проблем, які перед нами стоять. Чотири проблемні банки нам дісталися в спадок. Я вже не говорю про ті, які перебувають у стадії ліквідації. Наступного тижня призначено засідання експертно-аналітичної ради, яка розглядатиме ситуацію в цьому банку ("Надра" - ред.) і рекомендуватиме уряду, яке рішення необхідно прийняти", - сказав Азаров.
При цьому він підкреслив, що до складу експертно-аналітичної ради входить "достатня кількість фахівців, у тому числі і фахівці МВФ, і Світового банку". "Ми уважно прислухаємося до їхніх рекомендацій. Там є одна позиція, серйозна, - це проведення міжнародного аудиту, який повинен підтвердити, чи є там (у банку "Надра" - ред.) на 4 мільярди майна чи ні, і яка його ринкова ціна", - відзначив Азаров, відповідаючи на запитання, чому досі не продали майно банку і не віддали вкладникам 4 мільярди гривень з 6,7 мільярдів, які банк їм винен.
"Це проблема, над якою треба серйозно попрацювати і запропонувати те рішення, яке працюватиме на користь вкладника і держави передусім ", - резюмував Азаров.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас