Вибух у Дніпропетровську: поранений підприємець Корбан — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вибух у Дніпропетровську: поранений підприємець Корбан

Кримінал
1532
В Дніпропетровську в результаті вибуху в кафе Pepperoni постраждали дніпропетровські бізнесмени: голова наглядової ради компанії "Славутич-Капітал" Геннадій Корбан і віце-президент групи "Спарта" Геннадій Аксельрод.
Про це РБК-Україна повідомило інформоване джерело.
Як повідомили в прес-службі ГУ МВС України в області, вибух стався о 14:20 на літньому майданчику кафе Pepperoni, в той момент, коли хтось підійшов до столу, під яким і було закладено вибуховий пристрій. Обидва бізнесмени отримали незначні поранення і доставлені в одну з Дніпропетровських лікарень.
В даний час місце вибуху оточене, на місце прибуло керівництво обласної і міської міліції, прокуратури, працює вибухотехнічна служба.
Відзначимо, це не перший замах на життя Корбана. 20 березня 2006 р. в Дніпропетровську був обстріляний його автомобіль. Тяжкі поранення отримав водій Корбана, оскільки самого бізнесмена в авто не було.
Нагадаємо також, що 13 жовтня минулого року в результаті вибуху газу в Дніпропетровську загинув бізнесмен В'ячеслав Брагинський. За інформацією правоохоронних органів, недалеко від місця, де проходив В.Брагинський, вибухнула газова труба. Пізніше працівниками правоохоронних органів під час огляду місця події було встановлено, що причиною трагедії став вибуховий пристрій. В.Брагинський, якого пов'язують з Корбаном, займав пост генерального директора МСК "Україна-Канада".
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас