Чоловік розплатився з продавщицею 500-гривневою купюрою-приколом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чоловік розплатився з продавщицею 500-гривневою купюрою-приколом

Кримінал
980
33-річна продавщиця одного з нічних магазинів поскаржилася на те, що один з покупців розрахувався з нею несправжньою 500-гривневою купюрою.
Те, що гроші несправжні, вона зрозуміла лише тоді, коли чоловік пішов з магазину. Про це повідомили у відділі зв'язків з громадськістю ГУМВС України у Вінницькій області.
Як з'ясувалося, близько опівночі в лікеро-горілчаний магазин, розташований біля кінотеатру "Мир", зайшов невідомий чоловік віком близько 30 років. У магазині була невелика черга. Чоловік повідомив, що дуже квапиться, і просив, щоб його обслужили поза чергою. Люди до його прохання поставилися з розумінням. До того ж продавець була з ним знайома. Колись вони мешкали в сусідніх під'їздах багатоповерхівки. Чоловік замовив пакет вина і пачку сигарет. Після чого він дав гроші в сумі 500 гривень.
Отримавши товар і здачу, чоловік пішов. Коли розійшлася і черга, продавець узяла в руки 500-гривневу купюру, яку дав клієнт, і зрозуміла, що це не гроші. На папірці, зовні схожому на 500 гривень, були написи - "Це не гроші, це приколи", "Банк Урувай", "500 гришок", "Григорій Гришко". Тоді жінка звернулася в міліцію.
Як повідомив начальник Ленінського відділення міліції Віктор Сидоренко, протягом доби чоловік, який розрахувався даною купюрою, був затриманий. Ним виявився 32-річний безробітний місцевий житель. Він пояснив, що не так давно в його матері був день народження, і дана купюра була серед грошей, подарованих гостями. Коли він ішов у магазин, узяв з тих грошей 500 гривень, а про те, що вони не справжні - він і не здогадувався, оскільки їх не роздивлявся.
В діях чоловіка вбачаються ознаки злочину, передбачені ст.190 ККУ "Шахрайство".
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас