Пугачова виграла справу про стягнення з екс-банкіра 4,7 млн дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пугачова виграла справу про стягнення з екс-банкіра 4,7 млн дол.

Кримінал
734
Колишній глава збанкрутілого банку "Сенатор" Олег Рафанович повинен виплатити співачці Аллі Пугачовій $4,7 млн в рамках повернення заборгованості. Відповідний позов сьогодні задовольнив Дорогомиловський суд Москви, повідомила прес-служба органу.
В результаті проведеної експертизи почерку на боргових розписках встановлено, що Рафанович особисто підписував папери. Варто відзначити, що, на думку експерта, екс-фінансист намагався змінити почерк при пред'явленні його зразків у суді. Адвокат Пугачової висловив задоволення результатом справи.
Тим часом, захист відповідача заявив про намір оспорити прийняте рішення в Мосміськсуді.
Повідомляється, що в кінці 2009 року Рафанович позичив у Пугачової $4,380 млн, оформивши позику за допомогою боргових розписок, проте потім перестав виходити на зв'язок. У лютому 2010 року співачка направила позов в Дорогомиловський суд, який заарештував майно Рафановича і його колишньої дружини Наталії Любчевської, яка виступає співвідповідачкою у справі. У документі Пугачова вимагала стягнути борг і відсотки за використання коштів - 351 тис.
Пред'явлені співачкою претензії банкір визнав лише частково, вказавши, що $1 млн позичав у Пугачової не він, а його банк. Рафанович відкинув заборгованість у розмірі $3,380 млн.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас