На збанкрутілому пивзаводі варили контрафактне "Жигулівське" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На збанкрутілому пивзаводі варили контрафактне "Жигулівське"

Кримінал
261
Співробітники відділу податкової міліції з боротьби з незаконним оборотом товарів Державної податкової адміністрації (ДПА) в Запорізькій області виявили в Мелітополі на потужностях нещодавно збанкрутілого місцевого пивзаводу виробництво пива "Жигулівське" з товарним знаком однієї з пивних компаній, який використовувався незаконно.
Як повідомив начальник штабу управління податкової міліції ДПА України в Запорізькій області Олег Трохін в четвер, підпільний пивоварний бізнес організувала місцева приватна фірма, яка офіційно займалася виробництвом столової води. У цехах колишнього пивзоводу бізнесмени налагодили масштабне виробництво повноцінного пива, найімовірніше, запросивши на роботу професійних пивоварів. Вироблена продукція активно реалізовувалася нинішнього літа на курортах Запорізької області.
За словами О.Трохіна, під час обшуку в підпільному цеху було виявлено близько 30 т напою, який не добродив. Співробітники податкової вилучили сировину для виробництва пива: близько 20 т хмелю, солоду і ячменю. Крім того, вилучена велика сума грошей і товарно-матеріальних цінностей на суму понад 7,5 млн грн. Збиток, заподіяний державі від діяльності підпільного пивзаводу, встановить слідство.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас