Громадянин Малайзії намагався незаконно вивезти близько сотні змій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Громадянин Малайзії намагався незаконно вивезти близько сотні змій

48
Громадянин Малайзії отримав шість місяців в'язниці, а також зобов'язаний виплатити штраф у розмірі 190 тис. рінггітів (61 тис. дол.) за спробу контрабандного вивозу з країни більше 95 змій, передає Reuters.
При цьому відповідно до законів Малайзії Ансон Вонг міг отримати набагато більш суворе покарання: йому загрожувало сім років в'язниці і штраф у розмірі від 100 тис. рінггітів (32 тис.дол.) за кожну змію і до 1 млн рінггітів всього.
Вонг був затриманий 26 серпня в аеропорту міста Куала-Лумпур через те, що його набита зміями сумка порвалася на багажному конвеєрі.
У багажі контрабандиста були виявлені 95 удавів звичайних (або Королівських удавів), дві гадюки-носорога і бахромчатая черепаха.
TRAFFIC, організація, що займається моніторингом торгівлі дикими тваринами, заявила, що винесений в результаті вирок показує небажання влади Малайзії серйозно і жорстко боротися з контрабандою диких тварин.
Вонг, що вже був засуджений в 2001 р. в США за торгівлю дикими тваринами, визнав себе винним минулого тижня і почне відбувати призначений термін 13 вересня 2010 р.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас