УСПП: Проект Податкового кодексу вимагає остаточного обговорення з бізнесом до його внесення до парламенту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

УСПП: Проект Податкового кодексу вимагає остаточного обговорення з бізнесом до його внесення до парламенту

Казна та Політика
307
Український союз промисловців і підприємців (УСПП) пропонує уряду перед внесенням проекту Податкового кодексу до парламенту для посилення якості кінцевого документа провести системну зустріч з діловим співтовариством за участю Економічної ради, УСПП, інших об'єднань і організацій бізнесу.
"У результаті Податковий кодекс має перетворитися на системний, зважений, серйозний документ. Він повинен містити непростий баланс фіскальної і стимулюючої функцій оподаткування, створювати умови для зниження рівня тіньової економіки і підвищення довіри інвесторів", - повідомляє в понеділок прес-служба УСПП із посиланням на його главу Анатолія Кінаха.
На думку Кінаха, ще одне обговорення документа з діловим співтовариством дозволить об'єктивно підбити підсумки обговорення і в професійно експертному крузі і відпрацювати підсумкову редакцію проекту Податкового кодексу.
Як повідомлялося, Верховна Рада затвердила Податковий кодекс лише в першому читанні і доручила провести всенародне обговорення проекту. Проект Податкового кодексу з вже внесеними після першого читання поправками був опублікований 3 серпня.
В той же час із посиланням на першого віце-прем'єра України Андрія Клюєва повідомлялося, що Кабінет міністрів України зареєструє законопроект про Податковий кодекс України після представлення в парламенті інформації про всенародне обговорення цього документа.
Сьомого вересня відкривається 7-а сесія Верховної Ради України 6-го скликання.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас