10 мільйонів британців заплатили зайві податки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

10 мільйонів британців заплатили зайві податки

317
Владі Великобританії доведеться повернути більш ніж 10 мільйонам жителів країни надлишки вже виплачених ними податків через помилки в розрахунках, допущених Управлінням Її Величності з податків і зборів (HM Revenue & Customs, HMRC). Про це пише газета The Daily Telegraph.
За даними видання, минулого тижня в HMRC визнали, що 4,3 мільйона британців переплатили податківцям в цілому 1,8 мільярда фунтів стерлінгів в період з березня 2008 року по квітень 2010-го. Причиною стала помилка, виявлена податківцями в електронній системі нарахування платежів Pay as You Earn (PAYE).
5 вересня в HMRC повідомили, що ще 5,8 мільйона британців переплачували податки до березня 2008 року. В той же час 1,4 мільйонів британців через помилки в PAYE, навпаки, недоплатили податків.
Газета вказує, що всім жителям Великобританії, які повинні будуть отримати назад переплачені податки, доведеться чекати до чотирьох років. При цьому відповідно до законодавства термін, відведений на розгляд податкових претензій, становить шість років.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас