Точка зору: Коаліція коректуватиме соціально-економічні реформи "на ходу", залежно від ситуації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Точка зору: Коаліція коректуватиме соціально-економічні реформи "на ходу", залежно від ситуації

Казна та Політика
150
Правляча коаліція коректуватиме соціально-економічні реформи "на ходу", вважає директор Київського інституту проблем управління ім. Горшеніна Володимир Фесенко.
"Швидше за все, Партія регіонів і правляча коаліція змушені будуть коректувати план реформ на ходу, залежно від соціально-економічної і політичної ситуації. Велика частина реформаторських законопроектів розглядатимуться після місцевих виборів, аби не викликати додаткові роздратування", - сказав він на прес-конференції в понеділок в Києві.
На думку В.Фесенка, обсяг, в якому реалізовуватимуться заявлені реформи, стане тестом на реформаторські амбіції нової влади.
Він висловив думку, що осінь буде важливим етапом з точки зору зовнішньої політики України. "Основні події будуть пов'язані з європейським і російським напрямами", - відзначив експерт.
Кажучи про безвізовий режим з ЄС, В.Фесенко сказав: "Щодо візового режиму можуть бути певні домовленості, але не в такому обсязі, як очікується, або просто буде відстрочена дата початку реалізації безвізового режиму".
На думку експерта, в відносинах з Росією головним знов стане газове питання, а також формат, в якому будуть створені спільні підприємства між ВАТ "Газпром" і НАК "Нафтогаз України".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас