"Правекс-Банк" емітував 100-тисячну платіжну картку Visa — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Правекс-Банк" емітував 100-тисячну платіжну картку Visa

Фондовий ринок
94
«Правекс-Банк» емітував 100-тисячну платіжну картку Visa. Про це повідомляє Віце-президент банку Олександр Островський.
«Випуск 100-тисячної платіжної картки Visa – це серйозний результат, - коментує Олександр Островський, - особливо, якщо врахувати, що тільки в січні цього року наш банк одержав сертифікат Visa International про випуск 50-тисячної картки».
Олександр Островський нагадав, що «Правекс-Банк» є принциповим членом асоціації Visa International з червня 2001 року. Усього «Правекс-Банк» випустив більш 135 тисяч пластикових карт міжнародних платіжних систем Visa International і Mastercard International. Крім того, по Україні встановлено більш 70 банкоматів «Правекс-Банка».
У рамках роботи з пластиковими картками «Правекс-Банк» надає своїм клієнтам послугу М-банкінг – передача повідомлення на мобільний телефон про зроблені по картковому рахунку операції відразу після її здійснення.
ДОВІДКА
«Правекс-Банк» створений у 1992 році. Входить у десятку найбільших комерційних банків України. Обслуговує більш 25 тис. юридичних і більш 300 тис. фізичних осіб. У структурі банку - більш 230 філій і відділень, що працюють у всіх регіонах країни. Фінансовий прибуток банку в минулому році склав 8 млн. 729 тис. грн.
За матеріалами:
Правекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас